Renovera Kök

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Köksrenovering Göteborg

Effektiv köksrenovering i Göteborg

Skall du renovera ditt kök och letar efter duktiga och prisvärda hantverkare med lång erfarenhet? Vi erbjuder köksrenovering i och runt Göteborg med nöjda kunder i allt från Kungälv till Härryda, Landvetter, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Alingsås och Borås.

Vad ingår i köksrenovering?

Innan du bestämmer för en köksrenovering i Göteborg så gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom vad du vill ha gjort för att kunna ge dig ett exakt pris. Känns det bra så gör vi en plan tillsammans.

Det här ingår i en köksrenovering:

 • Gemensam planering och vision av ditt nya kök
 • Rivning av gammalt kök och bortforsling av skräp
 • Skapande av ditt nya och fräscha kök
 • Städning
köksrenovering skåp

Vi renoverar inte bara kök utan erbjuder också

Köksrenovering i Göteborg

”PHR är både prisvärda och professionella. De gör det lätt att längta hem!”

Marios Forslund, nöjd kund

Kostnadsfritt offertbesök vid renovering av ditt kök

Vi kommer gärna ut till dig i Göteborg med omnejd för att se över dina behov och önskemål när du skall renovera ditt kök i Göteborg med omnejd.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrentreprenad.se eller ringa oss på telefon 0707 30 69 85.


  *Obligatoriska uppgifter

  Vad kostar en köksrenovering?

  Det är svårt att ange ett pris på just din köksrenovering. Det beror givetvis på hur omfattande renoveringen av ditt kök skall vara. En helrenovering kan innehålla ett nytt golv i köket, nytt kakel på väggarna, nya överskåp och underskåp, ny bänkskiva och nya vitvaror. Kanske man måste lägga om rören och göra nya kopplingar samt sätta upp nya elluttag. Detta är den dyraste lösningen. Men vill man bara förnya köket en del med nya luckor, nytt kakel och en ny bänkskiva så blir det givetvis billigare. Att bara förändra på lite i köket kan göra en stor skillnad. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök innan renoveringen och går igenom allting med dig för att sen ge dig ett exakt pris på ditt nya kök.

  När du bestämt dig för en köksrenovering i Göteborg

  När du bestämt dig för att göra en köksrenovering i Göteborg med omnejd så kontaktar du oss. Våra kunder finns runt omkring i hela Göteborg samt Kungälv, Härryda, Landvetter, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Alingsås och Borås. När du skall renovera kök så gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Då går en av våra snickare och köksspecialister igenom renoveringen av köket med dig. Vi diskuterar dina behov och önskemål och vilka olika lösningar det finns. Baserat på din budget tar vi sen fram ett kostnadsförslag och presenterar den bästa och mest prisvärda lösningen för ditt nya kök. PHR Entreprenad hjälper dig med all planering och design för ditt nya kök. Vi har flera års erfarenhet och stor kunskap inom köksrenoveringar. Både företaget och våra hantverkare är utbildade och innehar alla de behörigheter och certifikat som behövs.