Stenläggning

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Stenläggning Göteborg

Professionell stenläggning i Göteborg

Letar du efter duktiga och prisvärda stenläggare med lång erfarenhet? Vi erbjuder stenläggning i och runt Göteborg med nöjda kunder i allt från Kungälv till Härryda, Landvetter, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Alingsås och Borås.

Vad ingår i stenläggning?

Innan du bestämmer dig för stenläggning i Göteborg så gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom vad du vill ha gjort för att kunna ge dig ett exakt pris. Känns det bra så gör vi upp en plan för stenläggningen tillsammans.

Det här får du:

 • Gemensam planering och vision av er nya mur, plattsättning eller stenläggning.
 • Eventuell rivning och bortforsling av material
 • Frakt av verktyg och nytt material
 • Skapande av din nya mur eller plattsättning
 • Städning
Stensättare i arbete

Vi erbjuder också

Köksrenovering i Göteborg

”PHR är både prisvärda och professionella. De gör det lätt att längta hem!”

Marios Forslund, nöjd kund

Kontakta oss för ett offertbesök på stenläggning

Vi kommer gärna ut till dig för att se över dina behov och önskemål.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrentreprenad.se eller ringa oss på telefon 0707 30 69 85.


  *Obligatoriska uppgifter

  Vi hjälper er med stensättning

  Att sätta sten är ett stort projekt som även vid mindre ytor innebär tunga och många lyft. Det är bra att anlita professionella stenläggare eller stensättare i Göteborg så det blir utfört på rätt sätt. Blir det fel på underlaget eller lutningen så kan det bli sättningar i stenläggningen vilket innebär att plattorna blir ojämna och att vatten kanske samlas invid husväggen istället för att rinna bort. Det kan bli problem med försäkringsbolaget om det visar sig att du haft fel lutning och det orsakat fuktskador. Våra stensättare i Göteborg har många års erfarenheter och du kan lugnt luta dig tillbaks i vetskapen om all stenläggning utförs på ett professionellt och korrekt sätt. Så behöver ni stensättning utförd i Göteborg med omnejd så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Våra stenläggare kommer även till dig som bor i Kungälv, Härryda, Landvetter, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Alingsås och Borås.

  Vi kan erbjuda stenläggning på alla platser, helt enligt önskemål. Den vanligaste förekommande miljön för stensättning är trädgårdar, garageuppfarter, uteplatser, entréer och mindre vägar. Stenläggning med marksten och plattor i en trädgård eller garageuppfart höjer oftast värdet på huset rejält. Det är både snyggt och praktiskt och möjligheten att designa en unik trädgårdsmiljö med stenar är stor.

  • Vi hjälper er att beräkna hur mycket sten du behöver för stensättningen.
  • Vi införskaffar och transporterar alla stenar och allt material.
  • Vi erbjuder riktigt bra priser för stenläggning.
  • Vi gör ett kostnadsfritt kund- och offertbesök.
  • Stensättning/läggning utförs bland annat i Göteborg, Kungälv, Härryda, Landvetter, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Alingsås och Borås.