Badrumsrenovering i Göteborg

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Skall du renovera ditt badrum? En badrumsrenovering är ett relativt omfattande projekt men en bra investering. Det höjer både standarden och värdet på huset eller lägenheten. Det är därför viktigt med duktiga och prisvärda hantverkare med lång erfarenhet som tar hand om din badrumsrenovering i Göteborg.

Badrumsrenovering med kostnadsfritt hembesök

När du bestämt dig för att göra en badrumsrenovering så kontaktar du oss. Vi erbjuder badrumsrenovering i Göteborg med omnejd. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök hos dig där en av våra badrumsspecialister går igenom renoveringen av badrummet med dig. Vi diskuterar dina behov och önskemål och vilka olika lösningar det finns. Baserat på din budget tar vi sen fram ett kostnadsförslag och presenterar den bästa och mest prisvärda lösningen för ditt nya badrum.

PHR Entreprenad hjälper dig med all planering och design för ditt nya badrum. Vi har flera års erfarenhet och stor kunskap inom badrumsrenoveringar. Både företaget och våra hantverkare är utbildade och innehar alla de behörigheter och certifikat som man behöver för att arbeta med och renovera våtrum & badrum i Göteborg med omnejd.

Hur mycket kostar en badrumsrenovering i Göteborg?

Det är svårt att ange ett pris på just din badrumsrenovering i Göteborg. Det beror givetvis på hur omfattande renoveringen skall vara. En helrenovering kan vara nytt golv, nytt kakel på väggarna, ny duschkabin, nytt handfat, ny toalettstol och badrumsmöbler. Kanske man måste dra om rören i golv och väggar. Men vill man bara förnya badrummet lite med ett nytt golv och kanske nya badrumsmöbler, ja då blir det ju såklart billigare. Kostnaden beror även på vilka sorts tillval du vill ha, vilken sorts kakel det skall vara och vilka badrumsmöbler du vill ha. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök innan badrumsrenoveringen och går igenom allting med dig för att sen ge dig ett exakt pris på allting.

Badrumsrenovering i Göteborg

Detta ingår i en badrumsrenovering

 • Gemensam planering och ritning av ditt nya badrum.
 • Rivning av det gamla badrummet samt bortforsling av allt byggavfall och gamla möbler.
 • Frakt av material och verktyg inom Göteborg med omnejd.
 • Skapande av ditt nya badrum helt enligt önskemål.
 • Städning efter renoveringen.
 • ROT-Avdrag 30% på arbetskostnaden.

Andra saker som påverkar priset vid en badrumsrenovering i Göteborg är alla tillvalen!

Välja rätt tillval när du renoverar badrummet

Det är de olika tillvalen som gör det renoverade badrummet personlig och unikt. Det är viktigt att välja rätt kakel, handfat, och badrumsmöbler eftersom du skall trivas med detta under flera år framöver. Låt det därför ta tid innan du bestämmer dig och vi ger dig gärna tips och råd om vad som skulle passa just ditt badrum och din stil. Dessa valen påverkar såklart även kostnaden för din badrumsrenovering.

Olika val vid din badrumsrenovering i Göteborg

Här kan du se olika val du kan göra för just din badrumsrenovering i Göteborg:

 • Golvvärme i badrummet
 • Plastmatta eller klinkers
 • Kakel på väggarna (överallt?)
 • Storlek & form på kakel och klinkers
 • Handukstork
 • Badkar eller duschkabin eller både ock?
 • Badrumsmöbler och förvaring
 • Vilken sorts handfat (storlek & design)
 • Kranar (design och utförande)
 • Möblering/placering i badrummet
 • Tvättmaskin & torktumlare
 • Placering av eluttag
 • Badrumsbelysning
 • Speglar och hyllor

Att välja rätt kakel och klinker

Att välja kakel & klinker vid en badrumsrenovering i Göteborg är ett stort beslut och inte alltid är så lätt. Badrummets stil präglas mycket av valet av kakel och klinker. Skall du renovera ett litet badrum kan du göra det personligt och levande med kakel som passar mindre badrum. Ett tips är att välja de större plattorna eftersom det ger ett intryck av att badrummet är större. Detta eftersom du har färre fogar och kanske ett mer diskret rutmönster. För små badrum passar det perfekt att använda stora plattor på väggarna och mindre plattor på golvet. Har du ett större badrum kan det vara snyggt att välja riktigt stora plattor som går från golv till tak. Det ger ett mäktigt och lyxigt intryck med en känsla av ett spa. Vi hjälper dig hjärna att välja rätt kakel och klinker vid badrumsrenoveringen. Ett bra tips är att titta runt på olika hemsidor som säljer kakel & klinker. De har ofta bilder och videos som ger inspiration för ditt nya badrum.

Vi utför även köksrenoveringar!

Badrumsrenovering

Kontakta oss för en fri badrumsoffert

Kontakta oss om du skall renovera ditt badrum så kommer vi gärna ut till dig för att se över dina behov och önskemål. Vi utför badrumsrenoveringar runt om i hela Göteborg samt Kungälv, Härryda, Landvetter, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Alingsås och Borås.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig. Du kan också mejla till info@phrentreprenad.se eller ringa oss på telefon 0707 30 69 85.


  *Obligatoriska uppgifter