Badrumsrenovering i Kungsbacka

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Flexibla – Enligt dina önskemål

Omsorgsfulla – Vi bryr oss personligen

Kunniga – Vi utför ofta specialuppdrag

Skall du göra en badrumsrenovering i Kungsbacka? En badrumsrenovering är ett stort projekt men samtidigt en väldigt bra investering. Det höjer värdet och framförallt standarden ditt huset eller lägenhet. Tänk på att du anlitar duktiga och prisvärda hantverkare med lång erfarenhet som tar hand om din badrumsrenovering.

Badrumsrenovering – kostnadsfri offert

Vi utför badrumsrenoveringar i Kungsbacka och närliggande orter. Vi börjar med att göra ett kostnadsfritt hembesök där en av våra badrumsspecialister går igenom renoveringen med dig. Vi diskuterar vilka behov och önskemål ni har och går igenom vilka olika lösningar det finns för just ert badrum. Vi tar sen fram ett kostnadsförslag till dig och presenterar den bästa och mest prisvärda lösningen för ditt nya badrum. PHR Entreprenad hjälper till med design och planering av ditt nya badrum. Vi har flera års erfarenhet och stor kunskap inom badrumsrenoveringar och våra hantverkare är utbildade och innehar alla behörigheter och certifikat som krävs för att arbeta med och renovera våtrum och badrum.

Priset på en badrumsrenovering i Kungsbacka

Det är svårt att ange ett pris på just din badrumsrenovering i Kungsbacka. Priset beror på hur omfattande din renovering skall vara. Det ju mer för en helrenovering med nytt golv, nytt kakel på väggarna, ny duschkabin eller badkar, nytt handfat, toalettstol och badrumsmöbler. Du kanske måste lägga nya rören i golv och väggar. Men vill man bara förnya badrummet lite, kanske med ett nytt golv och lite nya badrumsmöbler, ja då blir det ju såklart mycket billigare. Priset beror även på vilka sorts tillval du skall ha, vilken sorts kakel det skall vara och vilka badrumsmöbler du har tänkt dig. Vi gör alltid ett kostnadsfritt hembesök innan badrumsrenoveringen och går igenom allting med dig för att sen ge dig en exakt kostnad på allting.

Detta ingår i en badrumsrenovering

Detta ingår alltid när vi utför badrumsrenovering i Kungsbacka:

 • Gemensam planering och ritning av ditt nya badrum.
 • Rivning av det gamla badrummet samt bortforsling av allt byggavfall och gamla möbler.
 • Frakt av material och verktyg.
 • Skapande av ditt nya badrum helt enligt önskemål.
 • Städning efter renoveringen.
 • ROT-Avdrag 30% på arbetskostnaden.

Andra saker som påverkar priset vid en badrumsrenovering är alla de olika tillvalen!

Välja rätt tillval när du renoverar badrummet

De olika tillvalen gör ditt renoverade badrummet både personlig och unikt. Det är viktigt att välja rätt kakel, handfat, och badrumsmöbler eftersom du skall trivas med detta under flera år framöver. Låt det därför ta tid innan du bestämmer dig och vi ger dig gärna tips och råd om vad som skulle passa just ditt badrum och din stil. Dessa valen påverkar såklart även priset för din badrumsrenovering.

Olika val vid en badrumsrenovering i Kungsbacka

 • Golvvärme i badrummet
 • Vilket sorts golv du vill ha
 • Kakel på väggarna
 • Storlek & kavlitet på kakel och klinkers
 • Handukstork eller element
 • Badkar eller/och duschkabin
 • Badrumsmöbler och förvaring
 • Vilken sorts handfat vill du ha
 • Kranar (design och utförande)
 • Möblering/placering i badrummet
 • Tvättmaskin & torktumlare
 • Placering av eluttag
 • Belysning i badrummet
 • Speglar och hyllor

Att välja rätt kakel och klinker vid en renovering

Det kan vara ett svårt val att välja kakel och klinker till sitt nya badrum. Badrummets stil präglas mycket av valet av kakel och klinker. Skall du renovera ett litet badrum kan du göra det personligt och levande med kakel som passar mindre badrum. Ett tips är att välja de större plattorna eftersom det ger ett intryck av att badrummet är större. Detta eftersom du har färre fogar och kanske ett mer diskret rutmönster. För mindre badrum passar det perfekt att använda större plattor på väggarna och mindre plattor på golvet. Har du ett större badrum kan det vara snyggt att välja riktigt stora plattor som går från golv till tak. Det ger ett lyxigt och mäktigt intryck med en känsla av ett spa. Vi hjälper dig gärna att välja rätt kakel och klinker vid badrumsrenoveringen. Ett bra tips är att titta runt på olika hemsidor som säljer kakel & klinker. De har ofta bilder och videos som ger inspiration för ditt nya badrum. Du kommer garanterat få ett av de finaste badrummen i Kungsbacka när vi är klara.

Badrumsrenovering i Kungsbacka

Kontakta oss för en offert på din badrumsrenovering

Kontakta oss om du skall renovera ditt badrum i Kungsbacka. Vi kommer gärna ut till dig för att se över dina behov och önskemål.

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig angående badrumsrenovering i Kungsbacka. Du kan också mejla till info@phrentreprenad.se eller ringa oss på telefon 0707 30 69 85.

Vi erbjuder även badrumsrenovering i Göteborg.


  *Obligatoriska uppgifter